Den Broam en corona

We hebben het huis zodanig ingericht dat gasten goed op 1,5 m afstand van elkaar kunnen verblijven. Natuurlijk is daarbij eigen verantwoordelijkheid belangrijk, met name in gangen en op de trap moet men rekening met elkaar houden.

Vanwege de gemeenschappelijke voorzieningen in het huis is er een beperking op het aantal gast(eenheden) dat tegelijkertijd kan verblijven.

Voor elke gast ligt een schone molton en ondersloop (geseald) klaar. Ook te huren  beddengoed wordt geseald geleverd. Na gebruik deponeert de gast zelf het gebruikte beddengoed in het daarvoor bestemde wascontainer.

Elke dag worden douches en toiletten schoongemaakt. Veder is er bij elke douche en toilet ontsmettingsmateriaal beschikbaar.   

Na vertrek van een gast wordt de betreffende kamer professioneel gereinigd.  Elke nieuwe gast ontvangt een servicemandje met daarin o.m.  ontsmettingsspullen.

Het gebruik van de gemeenschappelijke keuken vraagt enige aanpassing van gasten. Aan gezien er slechts 3 personen tegelijk gebruik kunnen maken van de keuken wordt er per dag in overleg met de huiswacht een rooster samengesteld.

In de eetzaal krijgt elke gast(eenheid) een eigen, vaste plek toegewezen.

Verder verzoeken we gasten zoveel mogelijk gebruik te maken van pinbetalingen.

Voor elke reservering geldt een opslag van € 12,50 per kamer in verband met de extra hygiëne-maatregelen.

Nadere info vindt u op de landelijke website van het Nivon. (https://nivon.nl/nieuws/coronavirus/)