Ook Natuurvriendenhuis den Broam in de macht van het Coronavirus.

Het kabinet heeft verscherpte maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen. Van veel maatregelen gaat iedereen iets merken, andere instructies gelden alleen voor specifieke groepen of gebieden. Nivon houdt de adviezen van het RIVM nauw in de gaten en heeft maatregelen opgesteld die passen bij de huidige situatie. Deze maatregelen worden getroffen om bij te dragen aan de bescherming van kwetsbare groepen en overbelasting van de zorg te voorkomen.

Welke maatregelen treft Nivon?

De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen zijn per direct gesloten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Deze maatregel geldt tot 6 april. Ook de huidige situatie omtrent het coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee.

We houden de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM dagelijks in de gaten.

Wat is nu het annuleringsbeleid?

De natuurvriendenhuizen en kampeerterreinen zijn per direct gesloten om de verspreiding van het coronavirus in te dammen. Je krijgt een bericht van de aanmeldsecretaris als je een boeking hebt tussen nu en 6 april. Deze kan je kosteloos omboeken naar later in het jaar. Vanaf 6 april geldt het normale annuleringsbeleid. Nadere info vind u via de landelijke website van het Nivon. (https://nivon.nl/nieuws/coronavirus/)