Ieder volwassen lid mag in 2019 gratis 2 kinderen meenemen.

(je betaalt alleen toeristenbelasting voor de kinderen)

Natuurvriendenhuis Den Broam in Buurse

Buurse is een kerkdorp in de gemeente Haaksbergen. De schitterende natuur in de omgeving van het kerkdorp wordt Buurse ook wel de “Parel” van Haaksbergen genoemd. Vele toeristen hebben de weg naar Buurse reeds gevonden. De prachtige natuurgebieden zoals het Buurserzand met het losse hoes en de Bommelas; het Witteveen met de Schotse Hooglanders en het Haaksberger/Buurserveen met de schaapskudde getuigen van een zeer gevarieerd landschap. (VVV Haaksbergen)

Bij dit mooie dorp ligt één van de Natuurvriendenhuizen van het Nivon.

Een Nivon-Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u  een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid. Elk huis, zo ook Den Broam,  heeft een eigen karakter en is tegelijkertijd helemaal Nivon. Een unieke formule waarbij vrijwilligers met wat hulp van de gasten de accommodatie beheren. Wij verwelkomen u graag.

Natuurvriendenhuizen zijn ‘doe-het-zelf’-hotels die geheel door vrijwilligers worden beheerd. Je geniet er van de rust en de natuur in een ontspannen sfeer. In de gezamenlijke keuken en de eetzaal maak je makkelijk contact met andere gasten.

Den Broam is een gezellig klein huis met 13 kamers en 32 bedden. Het huis ligt midden in het bos op een eigen natuurterrein. Achter het huis stroomt de Buurserbeek. Het intieme huis heeft een grote en kleine zaal en een serre. Op het terras voor het huis en op de zitgelegenheden onder de bomen achter het huis, is het aangenaam vertoeven. Er is gelegenheid om te barbecueën. Voor kinderen is voldoende speelgelegenheid.

Groepen kunnen het gebruik van het hele huis huren.

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig als gastheer/gastvrouw. Zij hebben het dagelijkse beheer van het huis.

Klik hier om direct te boeken

Reserveringsvoorwaarden

Contactinformatie

Natuurvriendenhuis Den Broam
Alsteedseweg 73
7481 RT Buurse

Nieuws

Natuur- en Cultuurweek op Den Broam

Natuur- en cultuurweek op Den Broam van 24 februari tot 1 maart 2019

Een weekje genieten van de Twentse cultuur en natuur!
Kijk voor meer informatie in de flyer: Natuur- en cultuurweek op Den Broam

Kosten bedragen voor leden € 262,00 p.p excl. toeristenbelasting en museumbezoek en voor niet leden € 302,50 excl. toeristenbelasting en museumbezoek.

Inbegrepen, overnachting, ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie en thee, een consumptie voor het diner en een tijdens het diner en overige activiteiten.

Heeft u belangstelling of wilt u zich aanmelden dan kan dat op de e-mail denbroam@nivon.nl of via telefoon 088-0990975