Ieder volwassen lid mag in 2019 gratis 2 kinderen meenemen.

(je betaalt alleen toeristenbelasting voor de kinderen)

Natuurvriendenhuis Den Broam in Buurse

Buurse is een kerkdorp in de gemeente Haaksbergen. De schitterende natuur in de omgeving van het kerkdorp wordt Buurse ook wel de “Parel” van Haaksbergen genoemd. Vele toeristen hebben de weg naar Buurse reeds gevonden. De prachtige natuurgebieden zoals het Buurserzand met het losse hoes en de Bommelas; het Witteveen met de Schotse Hooglanders en het Haaksberger/Buurserveen met de schaapskudde getuigen van een zeer gevarieerd landschap. (VVV Haaksbergen)

Bij dit mooie dorp ligt één van de Natuurvriendenhuizen van het Nivon.

Een Nivon-Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u  een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid. Elk huis, zo ook Den Broam,  heeft een eigen karakter en is tegelijkertijd helemaal Nivon. Een unieke formule waarbij vrijwilligers met wat hulp van de gasten de accommodatie beheren. Wij verwelkomen u graag.

Natuurvriendenhuizen zijn ‘doe-het-zelf’-hotels die geheel door vrijwilligers worden beheerd. Je geniet er van de rust en de natuur in een ontspannen sfeer. In de gezamenlijke keuken en de eetzaal maak je makkelijk contact met andere gasten.

Den Broam is een gezellig klein huis met 13 kamers en 32 bedden. Het huis ligt midden in het bos op een eigen natuurterrein. Achter het huis stroomt de Buurserbeek. Het intieme huis heeft een grote en kleine zaal en een serre. Op het terras voor het huis en op de zitgelegenheden onder de bomen achter het huis, is het aangenaam vertoeven. Er is gelegenheid om te barbecueën. Voor kinderen is voldoende speelgelegenheid.

Groepen kunnen het gebruik van het hele huis huren.

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig als gastheer/gastvrouw. Zij hebben het dagelijkse beheer van het huis.

Klik hier om direct te boeken

Reserveringsvoorwaarden

Contactinformatie

Natuurvriendenhuis Den Broam
Alsteedseweg 73
7481 RT Buurse

Nieuws

Natuur- en Cultuurweek op Den Broam

Natuur- en cultuurweek op Den Broam van 24 februari tot 1 maart 2019

Een weekje genieten van de Twentse cultuur en natuur!
Kijk voor meer informatie in de flyer: Natuur- en cultuurweek op Den Broam

Kosten bedragen voor leden € 262,00 p.p excl. toeristenbelasting en museumbezoek en voor niet leden € 302,50 excl. toeristenbelasting en museumbezoek.

Inbegrepen, overnachting, ontbijt, lunch en diner, onbeperkt koffie en thee, een consumptie voor het diner en een tijdens het diner en overige activiteiten.

Heeft u belangstelling of wilt u zich aanmelden dan kan dat op de e-mail denbroam@nivon.nl of via telefoon 088-0990975

Kerstmidweek Den Broam 2018

Ook dit jaar organiseert den Broam met de kerst weer een arrangement

Aankomst op Zondag 23 december vanaf 14.00 uur. Vertrek donderdag 27 december rond 11.00 uur.

Dit arrangement is inclusief ontbijt, lunch en diner (het diner wederom verzorgt door Edsart Santema) Zijn kinderen zijn ook dit jaar weer van de partij. De koffie en thee zijn gratis evenals daarnaast 3 consumpties per persoon per dag. Eventuele meerdere consumpties moet u zelf betalen. Er is geen dagprogramma. Wel kunnen in onderling overleg dingen geregeld worden.

De kosten bedragen voor leden € 242,12 per persoon en voor niet leden € 274,52 per persoon. Dit is inclusief toeristenbelasting. Wenst u alleen op een kamer te slapen, dan betaalt u een toeslag van 25% op de overnachtingskosten exclusief toeristenbelasting.

Wilt u een dag eerder komen of later vertrekken dan is dat mogelijk. De kosten van verlenging zijn voor eigen rekening. Wanneer u langer wilt blijven of eerder wilt komen geef dat bij de reservering specifiek door.
Aanmelden via denbroam@nivon.nl of via telefoon 088-0990975

Den Broam op weg naar Green Key

In Den Broam is een Greenteam van start gegaan dat in 2018 het Green Key keurmerk gaat halen.
Green Key is hét internationale keurmerk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Zo zal een Green Key accommodatie altijd zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken en afval zoveel mogelijk beperken en scheiden. Zo ook in Den Broam.

Heb je ideeën of wil je meewerken, neem dan contact op met het Greenteam klik dan hier