Ieder volwassen lid mag in 2019 gratis 2 kinderen meenemen (t/m 15 jaar).

(je betaalt alleen toeristenbelasting voor de kinderen)

Natuurvriendenhuis Den Broam in Buurse

Buurse is een kerkdorp in de gemeente Haaksbergen. De schitterende natuur in de omgeving van het kerkdorp wordt Buurse ook wel de “Parel” van Haaksbergen genoemd. Vele toeristen hebben de weg naar Buurse reeds gevonden. De prachtige natuurgebieden zoals het Buurserzand met het losse hoes en de Bommelas; het Witteveen met de Schotse Hooglanders en het Haaksberger/Buurserveen met de schaapskudde getuigen van een zeer gevarieerd landschap. (VVV Haaksbergen)

Bij dit mooie dorp ligt één van de Natuurvriendenhuizen van het Nivon.

Een Nivon-Natuurvriendenhuis biedt u een goed verblijf in het groen met de luxe van eenvoud. Wij bieden u  een eigen slaapkamer met medegebruik van keuken, eetzaal en sanitair. Zo combineert u privacy met gezelligheid. Elk huis, zo ook Den Broam,  heeft een eigen karakter en is tegelijkertijd helemaal Nivon. Een unieke formule waarbij vrijwilligers met wat hulp van de gasten de accommodatie beheren. Wij verwelkomen u graag.

Natuurvriendenhuizen zijn ‘doe-het-zelf’-hotels die geheel door vrijwilligers worden beheerd. Je geniet er van de rust en de natuur in een ontspannen sfeer. In de gezamenlijke keuken en de eetzaal maak je makkelijk contact met andere gasten.

Den Broam is een gezellig klein huis met 13 kamers en 32 bedden. Het huis ligt midden in het bos op een eigen natuurterrein. Achter het huis stroomt de Buurserbeek. Het intieme huis heeft een grote en kleine zaal en een serre. Op het terras voor het huis en op de zitgelegenheden onder de bomen achter het huis, is het aangenaam vertoeven. Er is gelegenheid om te barbecueën. Voor kinderen is voldoende speelgelegenheid.

Groepen kunnen het gebruik van het hele huis huren.

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig als gastheer/gastvrouw. Zij hebben het dagelijkse beheer van het huis.

Klik hier om direct te boeken

Reserveringsvoorwaarden

Contactinformatie

Natuurvriendenhuis Den Broam
Alsteedseweg 73
7481 RT Buurse

Nieuws

Geslaagde Cultuur- en Natuurweek.

De laatste week van februari stond op Den Broam in het teken van Cultuur en Natuur.

Deze verzorgde week bood een zeer afwisselend programma aan de deelnemers.

Elke dag was er activiteit, een excursie, een voorstelling, een concert en een workshop.

Daarnaast was er voldoende ruimte om op eigen houtje te wandelen of te fietsen.

Het fantastische lenteweer werkte natuurlijk ook mee om de week te laten slagen en niet te vergeten de heerlijke maaltijden.

Het waren gezellige dagen die voorbij vlogen en waarop deelnemers en begeleiders tevreden terugkijken.

Groet, Wien