Ieder volwassen lid mag in 2017 gratis 2 kinderen meenemen en het hele jaar heeft Den Broam het basistarief

(men betaalt alleen toeristenbelasting voor de kinderen)

Tarieven 2017

basis
Leden vanaf 17 jr € 13,95
Leden 3 t/m 16 jr € 10,70
Niet-leden vanaf 17 jr € 20,30
Niet-leden 3 t/m 16 jr € 15,95

De tarieven gelden per persoon per nacht (behalve het eventueel geldende weekendtarief want dat is voor twee nachten per persoon), exclusief toeristenbelasting en eventuele kamertoeslag.

* Het hoogtarief is van toepassing in de per accommodatie bepaalde perioden én bij een enkele overnachting alleen op zaterdag buiten de hoogtariefperioden.

**Het weekendtarief betreft twee nachten in het weekend; dit kunnen zijn de nachten van vrijdag op zaterdag met die van zaterdag op zondag, of de nachten van zaterdag op zondag met die van zondag op maandag. Het weekendtarief geldt uitsluitend buiten de perioden waarin het hoogtarief van toepassing is.

Gebruik van lakens/dekbedovertrekken is verplicht. U kunt deze zelf meebrengen of deze zijn verkrijgbaar tegen betaling.
Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij verblijf op de kamer van de ouders/verzorgers. Een kinderbedje is te huur. Informeert u bij de aanmeldingssecretaris naar de mogelijkheden.

Tarieven verhuur hele huis

Basis
leden € 400,00
niet-leden € 560,00

Tarieven per nacht exclusief toeristenbelasting en eventuele schoonmaakkosten.

Het ledentarief geldt voor Nivon-groepen met minimaal 75% Nivon-leden, voor basisscholen en middelbare scholen en voor Nivon-reizen, Nivon-geledingen en Nivon-werkgroepen.

Verhuur van het hele huis is alleen mogelijk in overleg en in principe buiten de schoolvakanties. Overlegt u met de aanmeldingssecretaris over de mogelijkheden van verhuur van het hele huis en de mogelijkheden voor afkoop schoonmaak en eventuele verzorging.

Overige kosten

Toeristenbelasting:€ 1,05 p.p.p.n.