Het huis  

Den Broam is een klein en gezellig ‘boshuis’ midden in de natuur. Het is een van de oudste natuurvriendenhuizen van het land. Het is ook een van de kleinste huizen, maar dat heeft zo zijn charme.

We hebben  een- en tweepersoonskamers en enkele familiekamers met 4 bedden. Daarnaast blijft er altijd een tweepersoonskamer vrij voor een onaangekondigde wandelaar of fietser. Op elke verdieping zijn toiletten en douches voor gemeenschappelijk gebruik.

In de grote keuken, van alle middelen voorzien, kun je zelf je maaltijden klaarmaken.

Zowel binnen als buiten zijn er veel plekken om lekker te zitten en elkaar te ontmoeten: in de knusse woonkamer, op het terras, in de serre of aan een van de picknicktafels.

Voor kinderen is er alle ruimte om te spelen in ons belevingsbos: klimmen en klauteren op een parcours voor kleine en grote kinderen, bouwen van je eigen hut in het huttendorp of lekker spelen met zand en water. Maar er is ook een  pingpongtafel, een volleybalveld, een bostheater om een voorstelling te geven en een kampvuurplaats.

Broamhutten en kamperen

Vanaf Pinksteren 2021 kun je ook overnachten in een Broamhut, een ‘buitenkamer’ voor 4 personen. Je eigen tent voor een paar dagen  opzetten op het trekkersveld kan natuurlijk ook.

Voor alle ‘buitengasten’ is er een buitenkeuken beschikbaar, voorzien van kooktoestellen, potten, pannen en kookgerei. Zie verder: inventaris.

Er zijn tevens drie sanitaire units voor buitengasten.

Den Broam is een prima plek om alleen, met z’n tweetjes of met het hele gezin op vakantie te gaan.

Het is er gezellig, betaalbaar en je zit midden in het groen.

Green Key

Sinds 2019 heeft Den Broam een duurzaamheidscertificaat dat in 2020 Goud werd.

Klik voor meer informatie over Green Key bij Nivon.