Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!
Natuurvriendenhuis
Den Broam
Genieten van rust en ruimte!

Activiteitenkalender augustus – december 2020

Wanneer?

Activiteit

5 – 9 oktober

Cultuur en Natuur

Het programma van deze verzorgde midweek combineert een stukje Twentse cultuur(geschiedenis) met natuur en kunst. We brengen een bezoek aan de mooiste synagoge van Nederland en aan Roombeek de door Pi de Bruijn herbouwde wijk (vuurwerkramp Enschede), volgen een workshop over landschap in de schilderkunst, bezoeken het Rijksmuseum Twente en gaan naar een lunchconcert in het Wilminktheater. Daarnaast maken we een wandeling met een IVN-gids en krijgen we de lezing Wolkenwereld met prachtige foto’s en tips om zelf het weer te voorspellen.  Vervoer naar de verschillende locaties gaat in onderling overleg.

Leden: € 231,80 / niet-leden: € 260,20 (exclusief museumbezoek)*

Volgeboekt!

2 – 6 november

Foto Midweek

Ook dit jaar verzorgen Caty en Michel Wijn weer de verzorgde midweek fotografie. Als de herfst kleurt, ga je met hen leren hoe je dat vastlegt in boeiende foto’s en hoe je met een beeldbewerkingsprogramma daarvan echte plaatjes maakt.

Leden: € 216,80 / niet-leden: € 245,20*

Nog plaats!

voorjaar 2021

Mee koken in Twente

5 dagen genieten van de Twentse gastvrijheid. Terugkomen na een mooie fiets- of wandeltocht in de omgeving en dan gezamenlijk met een professionele kok in de keuken een maaltijd bereiden met Twentse producten. Bijvoorbeeld van BD-boerderij Zuuver, of Erve Hanebulten. Brood van diverse graansoorten, van de BioBakkerij in Ahaus en zuivel uit Hengevelde. Maar misschien eten we wel gewoon uit de natuur, wat groeit er nog?

Regionaal ontbijt en lunchpakket zijn inbegrepen. ‘s Avonds een glaasje en een moeilijk braille-cryptogram. Doet u mee? Bij een specifiek dieet is een meerprijs van 5 EURO per deelnemer. Maar alle diëten zijn mogelijk.

Leden: € 226,80 / niet-leden: € 255,20*

Verplaatst naar voorjaar 2021!

23 – 27 december

Kerst in Den Broam

Een ontspannen kerst, geen omkijken naar de boodschappen: een professionele kok verzorgt de (kerst)maaltijden gedurende deze gezellige verzorgde week.

Leden: € 253,00 / niet-leden: € 287,00*

  • Deelnemen zonder overnachting is natuurlijk ook mogelijk. (Prijzen in overleg met de aanmeldsecretaris)
  • Fietsen en e-bikes zijn te huur op Den Broam voor resp. € 8 en € 16 per dag.
  • In de fietsweken is de gemiddelde afstand per dag 50 km en de gemiddelde fietssnelheid 15 km/uur.
  • In de wandelweek wordt er tot ong. 20 km per dag gewandeld.
  • Bij verzorgde midweken kun je – mits er plaats over is – ook je eigen plan trekken en toch genieten van de verzorging.

*Alle prijzen zijn incl. koffie/thee, de maaltijden, 2 drankjes per dag en eventuele excursies, maar excl. toeristenbelasting, fietshuur, toegang musea waarvoor museumjaarkaart geldig is.

*Wil je in een verzorgde midweek een kamer alleen dan berekenen wij 25% toeslag op de overnachtingsprijs (Dat is € 14,20 extra voor leden en € 21,30 voor niet-leden, met kerst resp. € 17,00 en € 25,50)

Midweken kun je alleen boeken via de aanmeldsecretaris: denbroam@nivon.nl of 088 0990 975

X
X