fa. Bosan op Den Broam

Er werd vrijdag 14 juni jl. hard gewerkt op Den Broam door 6 mensen van de fa. Bosan uit Haaksbergen. I.v.m. het 50 jarig jubileum van het bedrijf in sportinstallaties, fa. Bosan, werd door hen een Terugdoedag bedacht. Iets terugdoen voor de maatschappij en de gemeente Haaksbergen. Wijkkracht Haaksbergen werd  gevraagd instellingen te zoeken die klussen te doen hadden en ook wij werden ook benaderd. De klusploeg bedacht dat het buitenmeubilair een opknapbeurt nodig had toe was en dat vonden ze een prima idee. De klusploeg heeft  alles goed voorbereid en het was gelukkig droog om buiten te kunnen schuren en lakken. De klussers hebben kennisgemaakt met Den Broam en ons vrijwilligerswerk, onze kok heeft ze verwend, en het ziet er allemaal weer super uit. Bedankt fa. Bosan.