Mooie fotomidweek

Op maandag 28 maart verzamelden zich een groep van 7 fotografen op Den Broam voor de verzorgde midweek die na 3x uitstel eindelijk kon plaatsvinden. Een gemêleerd gezelschap qua niveau, dat door Cathy en Michel geïnstrueerd, begeleid en ondersteund werd om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. In wisselende tweetallen gingen de fotografen met een specifieke opdracht op pad. Gelukkig werkte het weer de eerste dagen mee. In de loop van de middag kwam iedereen terug met zijn oogst en ging de foto’s bekijken en bewerken. ‘s Avonds werd een aantal geselecteerde foto’s bekeken en besproken.
Een intensieve week, maar een zeer aangename groepssfeer en goed verzorgd door onze koks Lies en Anja.

 

 

 

 

 

 

 

Op vrijdagochtend werden we verrast door een witte omgeving en ook dat leverde mooie plaatjes op.