In september en oktober zijn 3 verzorgde midweken georganiseerd op Den Broam. Twee van de drie stonden in het voorjaar gepland, maar konden toen geen doorgang vinden vanwege de corona-maatregelen. Er was veel belangstelling, maar het aantal deelnemers moest beperkt blijven.

Begin september fietsten 11 deelnemers Rondje Twente: van Krikkenhaar naar Den Broam en terug met een tocht rond Krikkenhaar en een fietsdag door de natuurgebieden rond Buurse. Vliegende keep/kok Edsart zorgde voor heerlijke maaltijden in beide huizen. 

Half september kreeg een groep wandelaars de kans om alsnog deel te nemen aan de in april geannuleerde wandelmidweek. De groep ging 4 dagen op pad met gids Jan, enthousiaste verteller over de natuur en cultuurhistorie van Twente.

Begin oktober kon de uitgestelde midweek Cultuur en Natuur plaatsvinden, met enkele – vanwege corona – alternatieve programmaonderdelen. Zo werd Roombeek bezocht en de mooiste synagoge van Nederland, het Rijksmuseum Twente en nog veel meer.

De gasten keken zeer tevreden terug op de weken: mooie wandelingen en fietstochten, interessante rondleidingen/excursies én op de goede verzorging en gezelligheid.