Den Broam op 1,5 m

Vanaf 1 juni is Den Broam weer geopend voor een beperkt aantal gasten/gasteenheden. We hebben het huis zodanig ingericht dat gasten goed op 1,5 m afstand van elkaar kunnen verblijven. Natuurlijk is daarbij eigen verantwoordelijkheid belangrijk, met name in gangen en op de trap moet men rekening met elkaar houden.

Vanwege de gemeenschappelijke voorzieningen in het huis is er een beperking op het aantal gasten/gasteenheden, die tegelijkertijd kunnen verblijven.

Voor elke gast ligt een schone molton en ondersloop (geseald) klaar. Ook het  te huren beddengoed wordt geseald geleverd.

Eigen verantwoordelijkheid in ons doe-het-zelf-hotel geldt ook voor het ontsmetten van deurklinken, handvatten en oppervlakten in de eigen kamer. De benodigde materialen zijn voor elke kamer beschikbaar.

Voor het gebruik van het gemeenschappelijk sanitair is ook ontsmettingsmateriaal aanwezig dat gasten voor hun eigen veiligheid kunnen gebruiken.

Het gebruik van de gemeenschappelijke keuken vraagt enige aanpassing van gasten. Aangezien er slechts 3 personen tegelijk gebruik kunnen maken van de keuken wordt er per dag in overleg met de huiswacht een rooster samengesteld.

Verder verzoeken we gasten zoveel mogelijk gebruik te maken van pinbetalingen.

Voor elke reservering geldt een opslag van € 12,50 per kamer in verband met de extra hygiëne-maatregelen..

Nadere info vindt u op de landelijke website van het Nivon. (https://nivon.nl/nieuws/coronavirus/)